Известие

Collapse
No announcement yet.

съвет относно Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съвет относно Алфа 156

Здравеите "колеги", наскоро си закупих Алфа 156 1.9 JTD и много сам доволен освен това постояно леко потропване,което се чува някъде от предницата,когато минавам по неравности.Чудя се какво е за сменяне и ако някой може да ми помогне с информация ще му бъда благодарен.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD, 99g.

И моята потропва леко понякога по дупките, пускам по-силно музиката и това е Сега сериозно, в Пловдив май има добър сервиз, там ще ти кажат подробно какво е, скоро имаше и подобна тема от твой съгражданин тук
    147 1.6 TS

Comment

Най-вероятно "биалети" и мойта потропва от 3 месеца ама карам бавничко по дупките и не се притеснявам.Ако се задълбочи потропването тогава ще сменявам каквото и да е.Ако имаш възможност си ги смени.Цени незнам тъй като не съм сменял още... Също като колегата надувам музиката и не се чува нищо ....
      Alfa156 Against All

Comment

Мойта тропаше от носачите. Ако е от тях 400лв. те оправят, обаче за всеки случай си провери да не ти е от кората под двигатела, щото ако не ти е хубаво закрепена е нормално да ти тропа и моята кора тропа на неравности.
        156 V6 turbo

Comment

"биалети"

slav40 e prav nai veroqtno tova e ot "биалети"-te

==================================

Колега кирилицата е задължителна
          Alfa 156 1.6 TS

Comment

имам 156 2.0 16v която прави същото на мен ми казаха, че е тампоните на стбилизиращата щанга
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Може да е от много работи,затова върви в сервиз,ама качествен.И моята потропва от ляво и вече на две места ми казват че всичко е О.К. ,ама явно не е.
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Моята направо си скърцаше като каруца. Закарах я в сервиз "Кафеджиев"-Бургас. Там великите майстори казаха, че е от стабилизиращата щанга. Смениха я цялата - 410 лв.+120 лв. труд!!!
                Да ама не! - колата продължи да си скърца. На втория път познаха - тампона на долния десен носач - 18 лв. + 20 лв. труд!!!
                Шибана държава, Шибани "МАЙСТОРИ" !
                Сега ми се разтрака климатика и не знам на кого мога да се доверя.
                Как да карам готина кола, като няма къде да я обслужвам. ДА бях си взел някой скапан Opel.

Comment

Working...
                X